Fästvallning med burk

LÄR DIG ATT VALLA

Toko vallaprodukter

AktivX erbjuder vallakurs för privatpersoner, skidklubbar och företag. Du kan välja mellan en grundkurs i vallning, där du får lära dig grunderna i fäst- och glidvallning, eller vår kurs i tävlingsvallning där vi bland annat går igenom lågfluor, högfluor och pulvervallning.

Vallakurser

Grundkurs. För dig som vill kunna valla själv men inte har så mycket tidigare erfarenhet. Du kommer att få lära dig rengöring av fäst- och glidzoner, borstning, glidvallning, fästvallning med burk, klister, tejp samt mycket mera.

Tävlingsvallning. För dig som redan har lite grundkunskaper men som vill lära dig hur man vallar som ett proffs. Vi fokuserar mer på glidet och går igenom struktur, grundparaffinering, åkparaffinering, toppning mm. Självklart går vi även igenom hur man fästvallar.

Pris: 250 kr/pers. (2 timmar, 4-12 deltagare)

Pris: 250 kr/pers. (2 timmar, 4-12 deltagare)

Kursledare

Ove Fagerlund f.d. elitåkare på junior och seniornivå med internationella meriter inom skidskytte. En mycket duktig vallare med över 30 års erfarenhet. Han anlitas regelbundet av förbundet för att utbilda skidtränare runt om i landet.

 

Utbildningar i Svenska Skidförfundets regi:

- Barnledare

- Ungdomstränare

- Junior- och seniortränare

- Elittränare

- Kursföreläsare för barn- och ungdomsledare

 

BESÖK OSS

KONTAKTA OSS

LÄR KÄNNA OSS

Detectus AktivX AB

Moravägen 1

782 31 Malung